Dobbelt Royal Suite 95

De gærne har det godt.....


Det hele startet med at jeg har hatt lyst til å kjøpe en add-on til RS buret en stund slik at jentene kunne få tre etasjer og større plass til å leke på. Det viste seg å ikke være så lett, for det lages nemlig ikke single etasjer til dette buret sånn som det gjøres til CN buret desverre. Så jeg fulgte en stund med på Finn.no i håp om at noen solgte et brukt, men neidaa....

Så det endte med at jeg bestilte et hos Oslo dyrebutikk (http://oslodyrebutikk.no) til den hyggelige prisen 3899,- Så på fredag reiste vi innover til Oslo for å hente det. wuhuuu... Ble jo selfølgelig litt annet småtteri også, som det alltid blir.


Siden buret ikke er lagd for å bli satt sammen slik vi hadde lyst til måtte vi tilpasse det. Vi valgte å ta bort sideveggene og ikke ødelegge gitteret som jeg har sett andre har gjort. Da har vi muligheten til å splitte det senere og ha to hele bur. 

Samboeren lagde to skinner av metall som han festet på toppen av buret med stål vinkler. Vi har brukt hullene som var i buret til sideveggen og de orginale skruene.


I midterste etasje valgte vi en midlertidig løsning med tre, men denne skal også byttes ut med metall skinner etterhvert.


I midten i bunn valgte vi å fjerne et hjul foran og bak på det ene buret og stripse disse sammen da hjulene var for store til å stå så tett ved siden av hverandre. dette kommer vi nok til å endre på siden det ikke ble så pent å se på.


Og slik ble det endelige resultatet...
Et skikkelig monster bur!!


Andre etasje:Første etasje:Og jentene virker superfornøyde :)
Previous
Next Post »