Våre rotter
Navn: Aspen
Kallenavn: 
Fødselsdato: 23.11.2016
Kjønn: jente
Stamtavle: ja
Tegning/farge: Burmese Velveteen, Dumbo
Opprinnelse: Helehurvens kull B (Trekullet)
Kulltråd: Kulltråd


Navn: Olivia
Kallenavn: Olli, Ollis
Fødselsdato: 23.09.2015 (flyttet hit Juni 2016)
Kjønn: jente
Stamtavle: Ukjent
Tegning/farge
Opprinnelse: Omplassering
Kulltråd: Nei

Adferd mot rotter: 
Oliva ble omplassert og kom hit et pr. dager etter vi hentet Korse, hun gled rett inn i flokken og flyttet inn i det store buret med engang. Dette er hennes tredje hjem og her skal hun bli resten av sitt liv.

Adferd mor mennesker:
Olli er en liten sjarmør, hun liker ikke å bli bært på med elsker å bli snakket til. Hun kan sitte lenge å bare følge med på at hun blir pratet med.


Helse: Ingen helseproblemer. Chippet.Navn: Korse
Kallenavn: Kosekorsekorse, korsis
Fødselsdato: 01.06.16
Kjønn: jente
Stamtavle: ja
Tegning/farge: Blue Irish toppøret
Opprinnelse: Domino Rattery kull K (Skogens vekster)
Kulltråd: Kulltråd

Adferd mot rotter: 
Veldig nøytral, men går fint sammen med andre, hun er jo fortsatt yngst så blir spennende å se hvordan hun oppfører seg mot babyer.

Adferd mor mennesker:
Veldig skvetten mot mennesker, liker ikke å bli håndtert nå etter ganske mange måneder tåler hun å komme bort å få godis. Hun lyder navnet sitt men tør ikke kommer bort selv om man ser hun veldig gjerne vil.

Helse: Ingen helseproblemer.Navn: Echo
Kallenavn: Eggis, Eccis
Fødselsdato: 10.03.16
Kjønn: jente
Stamtavle: ja
Tegning/farge: Himalaya Rex toppøret
Opprinnelse: Domino Rattery kull I (Millitærkullet)
Kulltråd: Kulltråd

Adferd mot rotter: 
Frøken alltid i farta det er Echo, aldri et øyeblikk stille. Elsker å leke å herje og vann er kjempe gøy. De andre rottene kan til tider syns hun er litt slitsom. Yndlingsvenn i flokken må vel være Kaos hun passer og sover med Echo nesten hver natt.

Adferd mor mennesker:
En skikkelig susseguri hun er også veldig oppmerksomhetsjuk å skal være der det skjer.

Helse: Ingen helseproblemer.


Navn: Khaleesi
Kallenavn: Kalisi
Fødselsdato: 08.08.15
Kjønn: jente
Stamtavle: ja
Tegning/farge: Wheaten Burmese
Opprinnelse: Domino Rattery kull B (Game of Thrones Kullet)
Kulltråd: Kulltråd


Adferd mot rotter: 
Hun gled rett inn i flokken på syv med engang uten et eneste lite knuff. Kan være en liten rampe jente som elsker å slenge seg på ryggen på de andre jentene, men bare som lek. For Kalisi elsker å leke og skal helst leke hele tia, noe som de andre jentene syns kan være litt slitsomt til tider. Så hun trenger mye aktivisering. Krabbe under tepper med Ivrig og Kaos er noe av det morsomste som fins og gjerne ned i gensern og oppi lommer.

Adferd mot mennesker:
Hun er mors lille snuppe og vil gjerne ha oppmerksomhet og kos til enhver tid. Hun elsker å susse og det er bare å spørre henne så får man en smask. Hun lyder veldig bra navnet sitt og kommer når hun blir ropt på. Når vi har utetid liker hun å være rundt meg til enhver tid.
Hun er en rotte med stor personlighet og er som regel den første ved bur døra når hun skal ut og den siste når hun må inn. Hun har fått en stor plass i hjerte mitt og dagene hadde ikke vært det samme uten lille Kalisi <3

Vekt: 314g

Helse: Har grå stær på det ene øyet men ser ikke ut til å påvirke henne.


Navn: Ivrig
Kallenavn: Ivi, Ivis
Fødselsdato: Mai 2015
Kjønn: jente
Stamtavle: nei
Tegning/farge: Agouti self
Opprinnelse: Dyrebutikk

Annet:

Lille Ivrig var alldeles ikke planlagt, vi var innom en lokal dyrebutikk og skulle kjøpe noe småtteri til de andre dyra. Men der sto det ei nydelig lita jenta på ca 11 uker, hun hadde stått alene siden hu ankom butikken siden søstra hadde blitt kjøpt med engang. Da begynte hjerte mitt å blø litt og vi har jo plass i buret så hun ble med oss hjem. Hun er ei lita snuppe med mye fart i, veldig oppmerksomhetsjuk. 

Adferd: 
Hun er ganske overivrig hele tia å skal være der det skjer. Veldig opptatt av å bli sett og lagt merke til å er ei skikkelig susseguri.

Adferd mot rotter:
Leker og koser med alle, kommer godt overrens med alle sammen.

Vekt: 327 g

Helse: Hadde en byll på rumpa i nov/des 2015 men den forsvant av seg selv.Navn: Kaos
Kallenavn: Ka, Kaka
Fødselsdato: 23.04.15
Kjønn: jente
Stamtavle: ja
Tegning/farge: Black self, dumbo
Opprinnelse: Rotteskogens Kull D (Kampsportkull)
Kulltråd: Kulltråd


Annet:

Lille Kaos kommer fra Rotteskogens Kampsport kull. Hun er en liten tulle med mye fart i, super leken og liker å ligge på de andre jentene som en liten ryggsekk. Hun er veldig utadvendt og vil helst ha oppmerksomhet hele tia. Denne lille jenta er først til alt og super tøff utforsker alt og alle. Mammas lille rabagast og kosejente :)

Adferd:
Kaos er en super sosial jente som skal være der det skjer, elsker å lekesloss og er i farta hele tiden hun er mammas lille pøbel og utforsker alltid nye steder og er helst der hun ikke får lov til å være. Hun lyder navnet sitt å kommer når hun blir ropt på. Hun er også en skikkelig susse jente som kan stå lenge å stelle fingre. Hun ligger som en pudding å hånda og kan ligge der lenge å bare se på meg.

Adferd mot andre rotter:
Mot andre rotter er hun kjempe snill og hun ble tatt under vinga til alfaen i flokken fra første stund. Hun er nok beta i flokken og tar nok over når Lux ikke gidder mer. Hun passer veldig på de andre jentene og kommer løpende når noen krangler for å ordne opp. Ved intro til nye rotter er hun ganske nøytral setter dem på plass på en grei måte og ikke noe mer enn det. Hun lever nå i en flokk på syv og alle stortrives sammen.

Vekt: 349 g

Helse: 
Dro på seg en forkjølelse i sommer men ble rask bra med vibranord kur.
Kan virke som hun er følsom ovenfor såpe lukter. Fått stronghold et pr ganger pga. hele flokken hadde lus i juni, men hadde ingen symptomer selv.


Previous
Next Post »